Timebestilling

Du kan bestille time ved å ringe 22026210 eller bestille time på SMS.

FRYSJA +  navn + fødselsdato +  annen info til  2097

Last ned  Appen «Helserespons» og bestill enkelt time fra mobilen.

Når det haster må du kontakte oss på telefon

 

Vi gir deg primært time hos fastlegen, men når noe haster vil du kunne tilbys time hos en annen lege. Vi har også turnuslege som  betjener alle våre pasienter.

 

Bestilling av time på internett

Legene har lagt ut timer for direkte bestilling i timebok. Du kan  kun bestille hos egen fastlege, turnuslege, eller vikar. Marthe Walstad er fast vikar i  for Borgen og Aarseth

 

https://helserespons.no/timebok/codeword/frysja/

 

Fortell kort hva det gjelder 
Da kan helsesekretæren lettere bestemme hastegrad og varighet av time, samt gi informasjon om forholdsregler som at du skal ta med urinprøve, møte fastende, ikke ta medisiner samme dag osv. Pass på at du ikke går tom for dine faste medisiner. Bestill time i god tid for kontroll og reseptfornyelse

 

Sykmelding

Sykmelding skjer kun ved konsultasjon og kan ikke tilbakedateres.  Det samme gjelder legeerklæringer til skoler, arbeidsgiver, reisebyrå  eller andre instanser.

 

Konsultasjon

Legene har satt av 15 minutter til «enkle» problemstillinger og 20 minutter til vanlige konsultasjoner. Dersom det er flere problemer, er det ofte nødvendig med flere kontakter (legetimer) for at vurderingen skal bli god nok.  Dette hjelper oss også til ikke å bli forsinket. Forbered deg gjerne. Du kan ha med noen om du ønsker det.