Nyheter

NYHETER

21.01.22

Sarah Drangsholt blir vikar for Vegard Stubhaug et år.

Vegard Stubhaug skal ut i «sykehusåret» i spesialiseringen hans i allmennmedisin. Dette blir fra 01.03.22 til 01.03.23 på Olafiaklinikken i Oslo. I denne perioden vil Sarah Drangsholt fungere som vikar for ham og jobbe sammen med Gro Bjartveit på fastlegelisten. 

 

06.10.21

Influensavaksinen er her.

Vi har fått første forsyning av influensavaksiner. De settes hovedsakelig på risikopasienter, men er tilbud blant alle våre pasienter. Blant annet er alle pasienter over 65 år i risikogruppen. Er du usikker på om du er i risikogruppen? Se FHI sine nettsider.

Vaksinen til risikogruppen koster i år kun 50 kroner og er gratis til pasienter som har frikort. Utenfor risikogruppen koster vaksinen totalt 300 kr (for selve vaksinen pluss setting av vaksine). 

Vi har som i fjor ikke drop-in vaksinering, det vil si du må ringe inn og avtale time for vaksinering.  

Vaksinering med timeavtale:

1. Om du har legetime eller vil ha legetime før 1. desember, bør vaksineringen gjøres på starten av denne legetimen, inne hos legen.

2. Helsesekretærene har også egen timebok man kan bli satt opp på hver dag.

 

14.06.21

Ingen av legene hos oss vil tilby Janssen-vaksinen (Johnson & Johnsons).

Vi ønsker å følge rådene fra legeforeningen og vil derfor ikke tilby vaksinen hos oss. Dette er alle legene enige om. Les mer om dette:

Debattinnlegg i aftenposten – Uttalelse fra Den norske legeforening.  

 

07.06.21

Bestill reseptene dine i god tid før sommerferien.

Det er snart sommerferie for både leger og pasienter. Fra uke 26 til og med uke 33 vil det være redusert drift på kontoret i varierende grad. Vi holder åpent hele sommeren, men det er ønskelig at resepter blir fornyet av din egen fastlege. Om du trenger nye resepter i sommer så bestill derfor disse i god tid, før du trenger de og før din fastlege går ut i ferie. 

Dette kan gjøres på helsenorge.no eller per telefon. Merk at noen fornyinger må gjøres per legetime, bestill dette da så fort du har mulighet.  

 

14.12.20

Vi har fått nytt journalsystem.

14.12.20 fikk vi opplæring i nytt journalsystem (Pridok). Det er mye å sette seg inn i så vi ber om tålmodighet og forståelse fra pasienter om at i de første dager så vil ikke alt gå like knirkefritt som tidligere. 

 

Noen få punkter vi vil våre pasienter skal gjøre og vite: 

  • Journalsystemet (Pridok) er direkte knyttet opp mot helsenorge.no og alt av timebestilling, elektronisk kontakt med legekontoret, ekonsultasjoner og reseptfornyelser vil skje på helsenorge fremover. 
  • Nå er det ekstra viktig å ha riktig informasjon for våre pasienter. Ved neste kontakt med oss, sørg for at telefonnummer, adresse og arbeidsgiver (for de som har det) er korrekt!
  • Vi har fremover ingen kortautomat på kontoret. Fra nå av vil de fleste betalinger skje via SMS/Vipps samt fakturaer. Ekstra viktig å ha riktig mobilnummer nå da!

08.12.20

Nye influensavaksiner er kommet!

Vi har fått ny påfyll med influensavaksiner. Disse er fortsatt øremerket pasienter i risikogruppen. De gikk raskt unna i første lager, og de fleste av våre risikopasienter ahr allerede fått. Vi forsøker å informere alle vi har inne på kontoret om tilbudet, men om du er i risikogruppen så gjerne ring inn og avtal vaksinetidspunkt med oss. Har du frikort er den gratis, hvis ikke koster den 50 kroner. 

26.10.20

Foreløpig tomt for influensavaksiner.

Influensavaksineringen har gått raskt og effektivt i år. Vi har som mange andre legekontor hatt stor pågang og nærmer oss slutten på lageret vårt. Foreløpig er det ikke flere influensavaksiner å få tilsendt heller og det er usikkert når disse vil komme. 
Om du ikke har time for å få satt vaksinen allerede, er det dessverre ikke mulig å bli satt opp til dette nå. Følg med videre! 

08.10.20

Influensavaksinen er her.

Frem til 1. desember er det kun pasienter i risikogruppe som får vaksinen. Er du usikker på om du er i risikogruppen? Se FHI sine nettsider.

Vi er godt i gang med vaksineringen. Nytt av året er at man må ha avtale for influensavaksinering, det vil si vi ikke har drop-in! Dette er for å forhindre at for mange pasienter sitter på venterommet  vårt samtidig.

Vaksinering med timeavtale:

1. Om du har legetime eller vil ha legetime før 1. desember, bør vaksineringen gjøres på starten av denne legetimen, inne hos legen.

2. Helsesekretærene har også egen timebok man kan bli satt opp på hver dag.

Vaksinen til risikogruppen koster i år kun 50 kroner og er gratis til pasienter som har frikort.